POVO – Sublim dansk jazz udgivelse i verdensklasse!

Nogen gange skal man ud for at finde hjem. Det er den helt korte historie om den danske duo Povo.

Den lidt længere er denne.
Povo består af Lars Vissing og Anders Peter Andreasen aka DJ Wunderbaum. Povo betyder “People” eller “Folk” på Portugisisk. Det er et ikke helt tilfældigt valg af navn da det netop at folket og ikke en smal jazz elite der skal underholdes af to aktører og deres venner.

Povo er signet direkte til det hippe Stockholmske pladeselskab Raw fusion Music. Her er forventningerne til Povo store og det med god grund. Pladeselskabet har landet licensaftaler i store dele af Europa og Japan og forhåndsbestillingerne på albummet er store. Alene det faktum at Povo har solgt over 5.000 12” singler rundt omkring i verden uden hjælp fra det store etablerede apparat er imponerende.

Povos debut er i den grad et internationalt album spænder fra det cool, funky og latin inspirerede til det melankolske og rørende. Povo sigter og rammer plet både midt i dansegulvet, lænestolen og cafémiljøet.

“We Are Povo” gæstes bl.a. af Trine-Lise Væring og Katrine Madsen (vokal) og derudover af legenden Ed Thigpen, Mark Linn og Ed Jones.

Tags:

Leave a Reply